Open avond

Open avond & banenmarkt

Datum: 22 februari van 17:00 tot 21:00

Ben jij op zoek naar een toekomstige baan of een leuke stageplek? Of wil je gewoon weten hoe het is om te werken in de techniek? Op 22 februari stellen wij ons bedrijf open voor iedereen met interesse in metaal. Bij onze open avond komt techniek tot leven en laten we jou ervaren hoe het is om te werken bij een grotere metaalbewerker. In ons avondvullend programma kun je deelnemen aan de volgende activiteiten:

Virtueel lassen
Wil je wel een zelf lassen of gewoon je skills laten testen. Meld je dan aan voor onze virtuele lasactiviteit, want vol is vol. Hier kan je op een veilige en moderne manier kennis maken met lassen.

Introductie in de metaalbewerking practicum
Om jullie kennis te laten maken met (plaat)metaal hebben we een bouwpakket ontwikkeld. Hier leer je meer over het werken met metaal en ga je naar huis met een leuk werkstuk wat je zelf hebt gemaakt. Meld je snel aan want we doen deze activiteit maar 1 keer deze avond.

Interactive techniek Quiz
Test je kennis en technische skills in onze quiz. We hebben weer wat moeilijke vragen en opdrachten voor je klaar staan en wie weet ga jij wel met 1 van onze prijzen naar huis.

Scholen
Weet je nog niet wat je wil gaan doen als je klaar bent met school? Kom dan langs bij de ITEQ banenmarkt! Hier staan verschillende scholen om uit te leggen wat er mogelijk is als je door wilt gaan in de techniek. Ook kunnen wij je hier vertellen hoe het allemaal in z’n werk gaat zodat je of je ouders niet voor verassingen komen te staan.

Programma: 

17.00 uur           Start

18.00 uur           Virtueel lassen

                           Interactive techniek Quiz

19.00 uur           Introductie in de metaalbewerking practicum

20.00 uur          Virtueel lassen

                           Interactive techniek Quiz

Aanmelden voor activiteit


Vind hier jouw nieuwe droombaan

ITEQ is een snelgroeiend en dynamisch engineering- en productiebedrijf gevestigd in Nijkerk. Met een hecht team, vooruitstrevende software en een hoogwaardig machinepark zijn wij continue op zoek naar vakmensen om ons team te versterken. Wil jij weten welke mooie baan voor jou in het verschiet ligt? Kijk dan eens naar onze vacatures via onderstaande link:

Bekijk onze vacatures

Over ons

Bij ITEQ Engineering staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in diverse productietechnieken wordt er middels korte lijnen van iedere uitdaging een succes gemaakt. Flexibiliteit en innovatie is de drijvende kracht.

Het is prachtig om te werken in een jong team, waar iedere dag weer samen met de klant innovatieve producten voor de toekomst ontwikkeld en geproduceerd worden.– Rik van Hamersveld

Bij ITEQ Industries staat er een professionele organisatie welke een diversiteit aan plaatwerk monodelen, lassamenstellingen en (sub)assemblages van aluminium, staal en RVS van hoogwaardige kwaliteit produceert. Naast gespecialiseerde vakmensen en leerlingen bestaat het team uit verschillende disciplines welke ieder hun enthousiasme en eigenaarschap in het proces leveren.